2013/05/17

Bilder från dagen

Haha asså ni ska se mitt o Jaana's pass nu..vi har gått över till Kina så många gånger och har tusen kina-stämplar i vårat pass nu. Poliserna vid tullarna har börjat kolla lite knepigt på oss faktiskt haha..

Behövde iallafall en ledig dag, och det tog vi! Var över i Zuhai i ett par timmar, shoppade massa bra grejer, åt lunch (en av de godaste måltiderna ja ätit här!!) och avslutade med pedikyr. Åh, önskar de var så billigt hemma också...får ta kort o visa imorgon va ja gjorde- så cooolt tycker ja! :) Iallafall, när vi kom tillbaka så hade vi en kvart på oss att göra iordning oss..för tydligen skulle vi åka och möta upp ett par andra utbytesstudenter för hejdå-middag på hard rock. Åt hamburgare å så sjukt proppmätt nu så de finns inte..kan också bero på att ja tog en choklad milkshake till, som jag jag drack upp innan maten..upps, haha men var riktigt hungrig faktiskt. Nu tänkte ja försöka sova, godnatt på er! :)
This is china..

Glad Jaana!

Gooott..kolla kinesiska köttbullarna,sjukt goda faktiskt!

Får fiiina fossingar..

Så himla van vid att de ser ut såhär överallt man går nu..men när man tänker efter så ser de så sjukt pampigt ut med alla stora byggnader och casinon..föreställ er dessa i Kalmar, går inte riktigt ihop haha..

Inga kommentarer: