2013/01/28

Måndag

Hej! :)
Får försöka blogga lite oftare annars blir de så mycket att skriva varje gång! Igår så var de söndag, och jag gick ut för att leta efter ett par shorts eller långbrallor som ja kan träna i (dumt nog glömde jag ta med, elr minns inte..kanske gjorde de medvetet för att ja inte skulle kunna träna medans ja var här), nu när vi har ett gym bara några våningar ner som dessutom bara kostar 100kr för ett helt år så blev ja sugen på att komma igång igen! Så ja köpte iaf ett par shorts igår och sen blev de direkt till gymmet..var jätteskönt, inga folk där. De är litet men om ingen är där så gör de ju inget! Annars så har ja haft en lång skol-dag idag...så nu e ja rätt slut. Gick till ett kinesiskt lunchställe idag och tänkte vara lite äventyrlig å prova något nytt, tog "Bean curd" för å ändå var på den säkra sidan (ja tänkte ju de vara beans,bönor som var mosat elr nått), men in på tallriken kom istället de tusenåriga äggen (har hört om dem innan, ägg som legat å ruttnat lääääänge), så de var helt mögelgröna inuti å hade någon geléaktig massa runtom. Kuuunde inte smaka de heller, asså går inte..allt utom ägg! typ :P Fick iallfall goda vårrullar till iallafall så dem åt jag :) Igår gjorde vi förresten egna sushi så de blev middagen idag igen..mumsigt, även om ja råkat köpa fel soya så den va gaaaanska stark.

De här är nog bland den bästa maten här..streetfood. Kostar ca 30kr så bland de billigaste också, å då får man själv välja ut vad man vill ha för grejer i sin soppa..

Läste häromdan att Macao är väääärldens folktätaste stad/land, tyckte de lät väldigt konstigt men igår förstod jag varför..var så sjuuuukt mycket folk överallt asså!

Mucho gente

De kinesiska nyåret är om ca 2 veckor och förberedelserna har hållt på sen jag kom hit och säkert ännu tidigare..sånna här figurer finns utplacerade överallt! Ett djur för varje år..

Mhmmm..

De tusenåriga äggen..ser de lockande ut elr?! :)

Inga kommentarer: