2011/06/19

Finbesök!

Heeeelt slut! Att umgås med spanjorer en heldag på stan är jobbigt kan jag säga, tar på krafterna haha.. de va Nander å hans 3 kompisar som va här som ett stop i deras roadtrip runt om i Sverige. Även om det varit sjukt trisst väder så har vi ändå gjort lite granna, kollat in hamnen, sen poseidon och mest försökt fundera ut vad som egentligen är kul att kolla på i göteborg. Ingenting kom vi fram till, iallfall en regnig söndag. Så därför fikade vi och höll oss inomhus, åkte till Majorna och bowlade (fick nog en delad sista plats elr ått..som vanligt alltså) å avslutade kvällen/dagen med pizza- kebab såklart! ;) Trots skittrist väder så har jag haft betydligt roligare dag än vad jag hade igår, å känner mej stolt som överlevde spanska pratet hyffsat hah.

Imorgon blir de dock att resa till Stockholm igen i några dagar- tror jag stannar till torsdag. Var på stan en sväng en snabbis å hittade (såklart) lite smått å gott, så om ja hittar samma i stockholm så kanske de blir lite köp..:)

Här är en bild på Nander pojken (längst till höger) mej å nora från en av många kvällar på Foreplay, Juan också fast han va inte här!

Inga kommentarer: