2012/12/06

Konstutställning och julkonsert


Heeej!
Idag har vi haft drama-lektion...först började vi med att göra lite lekar för att värma upp och därefter skulle man göra överdrivna exempel på hur man INTE ska göra när man redovisar..har en redovisning nästa vecka av ett arbete och redovisning är allt de kommer bedöma. Kommer ju inte vara aaaalls nervös då..nejnej haha. Så idag var iallfall som men övning inför de! Därefter gick jag emma och tove till bibblan där vi satt ett tag och försökte komma på ideér till vår varumärkesanalys..vi har valt Böda sand å de känns ändå kul! Därefter har vi en liten kort handledning på skolan å sen har ja mest gjort lite småpill...ja å nora åkte till baronen en snabbis men kom bara ut med godis. Hehe..minilördag idag. (igår var de mini-fredag:P) 

Igår förresteen! Vi var på en reklamutställning, var inte riktigt som jag tänkt mej utan kändes mer som en konstutställning...blev iallafall inspirerad och intresserad av att kolla gammal reklam. Den här var den första reklamen som visades på tv:
http://www.youtube.com/watch?v=8JenAyMmZ68&list=FLuZmm6AhcSAKbW9QlS5bLQw&index=1

Snacka om att reklamen har utvecklats..även om denna reklam ändå kanske ha funkat idag just för att den är så enkel...å annorlunda från alla andra, haha ja vet inte. På tal om reklam förresten så är denna lite gullig också: http://www.youtube.com/watch?v=0N8axp9nHNU&feature=plcp
Bara jag som tycker reklam e kul? Haha..

De ja skulle komma fram till när jag snacka om igår, var att påvägen hem från reklamutställningen så hörde vi  musik innefrån kyrkan, vi gick in på sidan och stod liksom mittemellan "ytterdörren" och "kyrkdörren" och lyssnade..var Sanna Nielsen som sjung jullåtar, vi stod där å tjuvlyssna en liten stund när de kom en tant som såg ut att jobba i kyrkan..vi trodde hon skulle säga åt oss att "här får man inte stå om man inte betalat" men hon sa istället att vi får komma in, de är så kort stund kvar ändå. Så vi gick in och stod och lyssnade på de två sista jullåtarna som spelades, var jättemysigt i kyrkan..



Inga kommentarer: