2011/12/17

Hoho 1 vecka kvar!

Hejjj
Imorgon åker jag och Nora hem - ska bli väldigt skönt med lite julmys hemma!
I veckan har vi jobbat på med ett grupparbete, men i onsdags hade vi paus i allt genom att gå på en julshow, den första och dåligaste julshow jag vart på. Har inte mycket att jämföra med men den var inget att hänga i granen iallfall...stället den hölls var på Öland så en lite busstur fick vi iallafall. Igår hade vi myskväll på.....Skolan! Haha! Kände mej för ofestlig för å gå ut så vi åkte till skolan och kollade film på en overhead (kallas de de?) tillsammans med Emma Ilknur och Jenny som suttit där hela kvällen för grupparbete. Vi kollade notebook eftersom Ilknur inte hade sett den! Idag har vi fått första snön här i Kalmar, men det var ingen sån fin snö som ser ut som bomull utan regnblandat..haha men vi klagar inte, snö är snö?!
Nu tills vi åker hem så har vi bara lite packning + återvinning att göra innan vi känner oss redo att lämna lilla kalmar för stora göteborg. Har önskat mat till då jag kommer fram (RÄKOOOOOOR) å längtar lite smått kan ja säga....haha :)
Vi hörs och ses hemma nästa gång istället! Här kmer en bild, by nora, från julshowen! Ibland undrar någon om ja har ett smeknamn, ja kom på ett nu. GLANSfejjan,de e ja de

Inga kommentarer: