2011/12/20

HAAAIR

Hello!
Dubbelbloggning idag, har inte så mkt annat för mej haha..jo men träffa tea förut, var på allum å kollade grejer, hittade grejer men fick snällt lägga tillbaks dem, å tog en mysig fika al final! Nu har ja vart hemma ett par timmar, ätit mumsigt tacos me pappa bella å viktor å nu väntar ja på pappa...ska hjälpa han med något "stressigt" jobb ikväll men de verkar ta väldigt lång tid att sätta igång..
Imorgon så ska ja först träffa Nora (haha är ni inte trötta på varandra undrar ni??) ett par timmar för stan, sen ska vi möta upp lisette:D Blir kul!
Sen.......*trumvirvell*......så har jag bokat klipptid till på torsdag!!! Mindre kul att deet är kl 9 på morgonen, men då kommer ja upp iallfall haha..ååh verkligen längtat ihjäl mej efter en cut så ja hoppas det blir fint nu. Förresten så har de snöat lite då och då sen ja kom hem så de blir nog en vit julafton trots allt, YEES! :)

Tänkte ta med en bild till frissan på torsdag..såhär ser väll fint, inte jätteknäppt och "lätt" (asså inte tungt hår..) ut?

Inga kommentarer: