2011/10/03

Måndag!

Hej igen!
Igår så var det "göra-nytta-dag" , alltså söndag då man gör allt förutom har roligt. Ungefär iallfall! först så var vi vid återvinningsstationen, vi källsorterar nämligen (haha känner mej sååå nöjd) å därefter så städade ja lite i lägenheten, ställde mej på knäna å började torka golvet med en disktrasa..man tager vad man haver haha. Därefter plugga vi lite turism å igårkväll gick sex and the city på tv så då såg vi på de!

Idag gick ja upp tidigt för att gå på seminarium, de e riktigt jobbigt när man tvingas dra upp sig själv på morgonen..så ser man nora ligga kvar å sova i sängen eftersom hon skulle på de senare seminariet. Jaja. Nu har ja iaf gjort mitt medans hon är iväg på sitt! Seminariet handlade om affärsturism å var inte alls farligt, nästan lite kul haha :) Så nu tänkte ja läsa lite å senare ska vi iväg å handla.

Här kommer lite blandade bilder på naglar haha..nora har ett nagellack som man tar på de vanliga för att göra det "matt" , så så ser de ut som på de röda, lite coolt tker jag! Dem andra mönstrade målade jag på hennes "fake" naglar i akryl :)


Inga kommentarer: