2011/10/08

LÖRDAAAG

Hej
Anledningen till att inlägget innan är lite luddigt är för att jag och nora pluggade, men orkade inte ta ett papper och skriva upp ett viktigt begrepp på till tentan- så vi använde bloggen..haha. Men nu minns ja de iaf ;) Här är de som sagt plugg som gäller, denna veckan som kommer har jag både en tenta på måndag, å därefter en exkursion som hade vart skitkul om det inte vore så att klassen är indelad i grupper,å varje grupp ska ha hand om 1 plats ( i mitt fall Vimmerby, astrid lindgrens värld) som vi sen ska redovisa om på plats för gruppen. Tur att det bara är hälften av klassen, men ändå, 35 pers. KUL. Sen till helgen är de freeeedom, ska hem till kära Göteborg å stannar till måndag! De ska bli kul iallfall :)
Nu har vi precis gjort å käkat tacos så ja e mätt, tidigare idag har vi shoppat pytte (kunde inte låta bli..måste ha en paus i plugget) å sen har vi vart nere å tvättat massa. Så både nytta å nöje ;) Ikväll blir vi nog bara hemma..skönt det också!
Här får ni en scary spider...snart halloween juh! Nejmen de här är 1 av alla våra nya kompisar här nere, han är inte så söt..å inte snäll heller. Men han hålleross sällskap utanför fönstret, skit myyyyys..

Inga kommentarer: