2011/10/29

Happy halloweeen!

Hej!
Vi har sån hiiiimla otur med alla tekniska grejer hela tiden och det är anledingen till att jag inte bloggat på ett tag, alltså internet..de skulle kommit för läääänge länge sedan men nu har de vart krångel hit å dit så NU i veckan hoppas vi verkligen på att få det! Sålänge använder vi fortfarande oss av internet dosan som ibland inte vill samarbeta, menmen :)
Vi har iaf varit lite lediga nu i två dagar, sen i onsdags..långhelg! På måndag börjar vi en ny kurs, på engelska, med massa nya människor ,så de ska bli jobbigt men kul haha. Ikväll ska vi fira halloweeeen at our place! Lite kompisar från klassen å så kommer hit innan vi går ut, sen ska vi till palace :) Vi ska vara......*trumvirvel* ....; AVATARS. Ja hoppas de blir bra, har köpt massa blåa grejer å så å naglarna e redan pimpade..
Känns som vi vart igång med grejer länge nu så idag fram till alla kommer vid 7 så ska vi bara slappa, kolla på film och städa. Just de ja! Något vi dock haft tur med, ringde tele2 häromdagen för att berätta att våran 4a ständigt har myrornas krig typ, å då visar det sig att vårt box-kort har brännts så vi ska ha 8 kanaler till. Så ja fick välja å vraka å nu har vi 3,5, mtv, tv4+ menmer. Hur kul!!

Lite kalmar-istisa bilder från idag, de är fint höst väder ute :D



Inga kommentarer: