2010/09/12

12 september!

Hej på er.

Idag har jag tränat, fikat å sett idol. typ inget mer…typiskt söndagar att bara slappa. Ikväll ska ja slappa ännu mer för då kommer mamma mia på tv, å till de ska vi laga hemmalagad pizza, mumsfillebabba! För att inte va helt slapp så ska ja väll göra lite läxor också…..typ…..Tycker de e skitsvårt när man bara har några få halvseriösa läxor, då blir de liksom väääldigt jobbigt att ta upp dem ur väskan å sätta igång. Stackars mej som bara har lite läxor menar jag med detta,haha. Annars händer inte mycket, Nora har smittat med sitt hals-ont så hoppas inte (eller hoppas? länge sen ju..) man blir sjuk. Läste i Blondinbellas blogg tror ja de va, för ett tagsedan iallfall att man ska ha en röd tråd i sitt inlägg och inte bara svamla om massa olika grejer, har försökt men kommit på att ja har väldigt svårt för detta, har liksom bara några ord att säga om varje sak.

Å nu, på tal om att svamla så får ni se en bild på något så sammanhängande som Naglar. Fina va? Nora detta borde du kunna lära dig va? så får du göra de på mej sen ;)

colorful-nail-art

2 kommentarer:

Anonym sa...

det ser ut lite som klistermärken eller såna klisternagellack för sånt tror ja är liite svårt att göra bara sådär;) men det är väl katy perrys naglar? hon brukar ha såna coola:)

Lisette sa...

Haha här är det mesta bra. Jätte jobbigt bara för vi måste antigen åka hem nu, stanna hela året eller byta skola i sverige sen!
Men vah? Åhh vad elakt. De hade väl kunnat säga att de hellre ville till stockholm då! Hatar sånt.. Usch. Vad skulle de gö i stockholm då? Hade ni kul med Nander iaf då?:)
Duktigt att du börjat tränat, avundsjuk haha;)