2009/09/29

Shopping på Miramar!






















Goddagens på er alla kära :)
Idag har de vart skitbra väder här, blev nästan lite dåligt eftersom de blev så varmt,hahha. Skulle ju åkt till Torremolino (inte torrevieja som ja råka säga :P) men när ja berätta de för min värdmamma så sa hon att de är en stor fest där nu så inga affärer skulle vara öppna, istället gick ja nora och sofia på stan, sofia gick hem efter ett tag å då gick ja å nora vidare till miramar. Köpte en del smågrejer, typ rengöring för ansiktet (äntligen hittat en!), trosor, en bodyscrub som luktar limon å en bodylotion som är papaya och mango, luktar som dom på bodyshop typ! (fast mkt billigare,30 kr st) Kan langa me lite hem om ni vill? Rykte också åt mej en del gratisprover på foundation,parfym osv i en affär å köpte också ett armband till syrran bella (om du gillar de? annars tar ja de ;)). Just de ja , köpte även en donut på miramar,där finns ett fik som heter "Mr Donut",låter de bra eller låter de bra? Dagens lunch i skolan blev de allt mer vanliga ris med småkorvar,alltså inte sådana goda prinskorvar man käkar på jul utan köttbulle storlekar, smaken kanske inte är den äckligaste men utseenden ,nejnejnej! Var tvungen å fota så ni skulle få se, de är alltså inte min tallrik,haahh ja skippa köttbullarna. Varit riktigt duktig med kameran idag för övrigt, trevligt va? ;) En bild på noras blommiga tröja hon köpte också , hur fiiiin var inte den liksom!? har redan pixat att ja ska låna den (har ja bestämt,hah) Jaja, nu ska ja sätta igång med en historia läxa! Å ps, Bella, shit va gött me rälsen!! congratz. :)

2 kommentarer:

Bella sa...

hihi thanks =) fast lär ju få ha sån man sover med ett tag oxå men ändå ;) ska du gö nått spec på freda lr e du hemma å på skype? tea har förresten skaffat..hon visste bara inte hur man la till dig...kraam =D

alicia sa...

hahah ok men va bra, jaja men skitdit på natten, om dan är du fri iallfall. Ja tror inte att ja blir hemma på fredag,men vi får se , de märker vi liksom :)