2009/06/11

HÅRSTUFF

Oj. La in bilden på håret igår men nu såg ja att ja glömde göra de inlägget ja skulle gjort där ja berätta va jag gjorde igår (helt trött efter allt springande framåtillbax), men de gör ja nu då ;)
Först så sov ju ja över tis-onsdag hos mormor min, gick upp tidigt för å gå på kusinernas avslutning som inte alls var sp stämningsgivande med massa färgglada paraplyer överallt eftersom de pisseregna ! Efter de for vi på loppis, hitta en till bok av Michaell Connelly, Yees! Sen efter de tralla vi bort till läkarmottagning för att ta en spruta mot fästingar, välbehövligt eftersom ja e någonslags fästingmagnet av mej. Gjorde inte alls speciellt ont men någon timma efter å fram tills nu har ja gått omkring å ojjat mej över att hela armen är öm så fort man rör den, hhaah men över nu iallfall. Efter den korta läkemottagningsvistelsen tog ja å Bella t bussen till stan för å kolla lite på olika saker å köpa ett par genomskinliga strumpbyxor till mej för att ha idag på skolavslutningen. Efter 1 timma på stan (ja vet mkt "efter" men kmer inte på nått bättre ord:p) så gick ja till "frisörsalongen" eller vad man ska kalla de, satt där iallfall nästan 4 timmar å håret blev liiite ljusare. (som ni såg på bilden nedanför, supernöjd!) Först såg de ut att bli helt blond å de va nääästan som känsliga ja började gråta men sen blev de bättre å då va ja så glad så kunde typ inte sluta le påvägen till bussen. Var hemma runt 9, heeeelt slut eftersom ja inte hade hunnit käka på hela dan så de var att ta en bit mat å sen hoppa ja i säng nästan på direketen. Helt Slut. IDAG då! Haha, att skriva kortfattat e inte riktigt min grej märker ja..:p Men iaf, skolavslutning kl 9 började morgonen med! Hade på mej mina rosa klänning som ja hade på bellas student å ett par vanliga svarta ballerinas till de. Jag han va med en halvtimme å sen fick ja ta bussen till grönsakstorget å sen därifrån mot frisörsalongen, som låg bredvid Domkyrkan. När ja kom in satt G å fick håret fixat (färgat tror ja?) å fick börja med att planera vad ja skulle ha på mej. Slutade med att ja hade mina (egentligen syrrans) röda klackskor, "fake american-appearell klänningen" , håliga strumpbyxor som jag fick låna och ett skitsnyggt halsband som ja oxå lånande! Var tvungen att ta kort på halsbandet så ni får se..glömde fråga vart hon köpt det.
Var där i ungefär 2 timmar då ja blev sminkat, de förberedde håret, styling osv. Sen var de upp på sen runt 12, satt där i ungefär 1 1/2 timma tror ja de va, skiitsegt men de va inte så farligt. De va bara 4 st tjejer som utbildar sig till frisör som satt å kolla så de va skönt. Håret blev en bit kortare så va lite tvekis men nu e ja jättenöjd, känns som de blir mkt mer volym + att bella tyckte de va najs också! :) G har ja inte nämnt något om men ja tänkte att eftersom hon blivit duktigare på att blogga så kanske hon vill berätta själv ;) Ni får se bild på her new look iaf. En sak till, imorgon på morgonen ska ja å g vara med på nånn liten sak till på burgården, för att vi är med kommer vi få en sån platt-locktång man ser på reklamen ,som var värd 2000kr!!! Så grymt. (förresten, så många ego-pics har ja nog aldrig haft i ett å samma inlägg , haha, men får eran skull så ni får se ;)hah)















Inga kommentarer: