2009/03/11

väldigt dålig uppdatering både idag och igår, ändring på de! tänkte bara sammanfatta lite, igår gick ja från 12-14, ansträngande skoldag ja vet ;) plus att en av lektionerna var idrott. .. körde boxning och sheetan vilken träningsverk i lårena ja har idag, yees! haha ,de e bra då blir dom fasta. alltid när vi gör sånna lite halv våldsamma grejer blir de att ja går in i de lite för mkt så idag har madeleine gått runt å ojjat sig över sin bröstkorg (tror ja de va?) som ja råkade trycka lite väll hårt mot igår. förlåt.
Idag har vi haft en rätt slapp dag, slutade för 40 minutersen och efter skolan såg ja att de hade bokutförsäljning på hörnet vid poseidon, 25:- st på alla böcker å de erbjudandet kan man ju inte måste , så ja kila in. Hitta en mord i sinnet bok men de var för lång kö så jag orkade inte å la ifrån mej den.
Så nu sitter ja här, ringer lite titt som tätt till mormor och moster, ska antagligen dit sen. Förresten, hur skönt blir de inte på fredag. Hälften av klassen åker till hemsedal imorgon för att åka skidor å då tyckte ingen av lärarna de va någon ide att ha lektion på fredag, så vi e LEDIGA. Å skönt, sovmorgon. /A

Bild: Heidi från the hills, va tker ni om hennes chanel-naglar?

Inga kommentarer: